onsdag 3 februari 2010

Onsdag

Fick till ett mycket effektivt bröst och rygg pass idag efter jobbet, skönt! Snart ska jag ta och bege mig mot ica, ska storhandla lite fylla frysen med fisk kyckling och kött.

Har haft en bra dag på jobbet fick besök av Nina och hennes lila tös, vilken söt unge. Tänk viken lyx att få vara mamma ledig, jag skulle oxå vela va de ledig och ta dagen som den kommer.

dax att bege sig så man kommer hem i tid.

2 kommentarer:

  1. Hej hej!
    Vad du är duktig som tränar så mycket!!
    Det var verkligen roligt att träffa er idag!! Se nu till att haka på Linda hit nån gång så kan ni få lunch el fika här:-)
    Ja nog är det en lyx faktiskt att få vara hemma och ta dagen som den kommer. Visst är det stressigt, det ska gudarna veta, med två småttingar men nää jag längtar inte till att jobba....hihi

    Har just pussat sonen godnatt och nu ska jag mysa med dottern i soffan :-) :-)

    Kram på dig

    SvaraRadera
  2. Tack, trivs med träningen, antar att det är därför som jag gör de, skulle kännas konstigt att inte träna.

    Jo men vetu de ska jag ta och göra, då får jag ju se var ni bor oxå.

    Ja men vetu vad jag saknar att vara hemma och bara mysa och gå långa promenader med en barn vagn. Glöm nu inte bort att njuta av din mamma ledighet, dom blir stora så fort så man hinner inte riktigt med ibland, tänk dig att min lilla Tilda blir åtta år nu snart, tycker att de känns jätte hemskt. Men vist är de lite spännande oxå att se hur dom förändras och alla möjliga trots åldrar dom går igenom just nu är allt jörgen säger helt fel.

    KRAAAM

    SvaraRadera