onsdag 17 mars 2010

Köpte ett nytt te idag, undra om de e gott.

Idag har jag sjukanmält mig, kände redan igår att jag inte kände mig pigg, så när jag vaaffärn så bestämde jag mig för att stanna hemma idag. Varför är de så jobbigt att sjukskriva sig för? Aja imorgon hoppas jag att jag känner mig piggare, vi har ju utbildning på jobbet så de vore ju trevligt att lära sig lite nya saker.

6 kommentarer:

  1. Jag håller med om att det är skitjobbigt att sjukskriva sig, särskilt när jag varit sjuk några dagar varje månad sedan i höstas. Jag försöker tänka positivt att det har med jobbet att göra, att jag jobbar halvtid med barn och inte riktigt hinner vänja mig och bli immun mot deras baciller och att de täta förkylningarna gör att mitt immunförsvar inte hinner stärkas mellan gångerna.
    Det låter kanske inte positivt, men för mig är det en positiv tanke att få en förklaring.
    Nu vill jag bara bli frisk så jag och min sambo kan åka på semester nästa helg.

    Krya på dig!
    //Annika

    SvaraRadera
  2. Hej Annika!

    Ja men de e ju så pinsamt, fast egentligen är man ju snällare om man håller sig hemma så att man inte smittar ner hela arbetslaget, blir ju inge bra de heller.

    Ja barn dom e ju som små vandrande baciller, fast nu värkar då mina ha bygt på sig ett hyfsat immunförsvar,tror dom gör de efter några år på dagis, länge sen dom va sjuka ganska skönt.

    Vad härligt för er med semester, ska ni åka långt?

    kram på dig och krya på dig

    SvaraRadera
  3. Visst är man mer omtänksam både mot sig själv och kollegorna genom att stanna hemma. Det ser tyvärr inte lika roligt ut på kommande lönespec.
    Hur gamla är dina barn förresten? Jag tycker du har otroligt snygga axlar och vältränad mage. Jag ska nog kika in här lite då och då för inspiration efter att jag tryckt ut vårt lilla magmonster.
    Vår resa går till Thailand. Har du varit där? Det blir en tvåveckors semester som känns välbehövlig och det blir vår första utlandsresa tillsammans för mig och sambon.
    HURRA!

    Hoppas du mår bättre idag!
    //Annika

    SvaraRadera
  4. Hoppas vi kan ses i morgon gumman. Jag siktar på att fixa ett spinningpass på morgonen, men får se om de funkar efter dagens benträning och hur vi sovit:)
    Massa kramar

    SvaraRadera
  5. Hej Annika

    Ja uch vist blir de mindre pengar om man e hemma, tänk att de märks så väl även om man bara är hemma i två dagar.

    Oj Thiland gud så härligt med värme och sol!! Perfekt för er ju, en semester före ni ska föda barn. Näe så långt har jag aldrig varit, men de skulle va kul att åka dit. Vi ska till Alcudia i maj första gången som vi ska åka med barna, känns super kul nu när dom e så pass stora oxå, längtar efter att gå barfota och plocka stenar och snäcker med dom, både jag och Tilda är små samlare så Jörgen har sakt att vi får ta med max ett kilo sten och naturmaterial med oss hem hahaa. Jo föresten dom är 8 och snart 5 år gamla.
    Ja jag brukar kika in hos dig me, vilket spännande yrke du har föresten, logoped de funderade jag på förut, men de rann ut i sanden.

    kram på dig!

    SvaraRadera
  6. Jossan!

    Ja vetu de hoppas jag med! nu är jag less!! känns som att min röv domnar bort (suttit för mycket) så nu sitter jag på huk, nöta ut fot sulerna istället. Hmmm spinning, gud så kul själv ska jag träna ben imorgon om nu mina planer blir som jag vill.

    kram kram så hörs vi, tror nog att hon ska på skolan imorgon som dom orkar gå ann här hemma så orkar hon defenitivt lysna på fröken oxå!

    SvaraRadera