söndag 5 juli 2009

Jag e så glad!!

Jörgen har gått med på att, vi ska skaffa oss två nya familjemedlemmar!! Vi ska köpa två Afrikanska dvärgetter, nu gäller det bara att vi hittar ett par som vi kan köpa. Hittade inga annonser på blocket så jag ringde till en djurpark men, dom säljer sina getter i slutet av augusti så jag hoppas att det kommer ut någon annons före det, vill ju ha dom nu! medans Jörgen e me på det hela.(han brukar nämligen vara ganska negativ till fler djur) Vet inte riktigt vad som har tagit åt han, trodde att getter var det sista han skulle gå med på.

Idag har det inte hänt mycket var på en lång promenad i skogen, gillar att traska i skogen lugnt och skönt. Inte för att det e direkt livat här men det är en härlig tystnad i skogen. Sen har vi mest grejat på utomhus. Har även fundera lite på våra semester planer, vi har inte så många planer, ska ner till sundsvall iallafall. Längtar mest efter att bara vara ledig sen vad vi hittar på spelar som egentligen ingen roll.

Ser fram emot morgondagens träning, har ju vilat och ätit för två i helgen, så jag borde vara grymt peppad på gymet imorgon LÄNGTAR!!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar