lördag 4 juli 2009

En kanon bra lördag!!

Idag har det varit en kanon dag och den är inte slut än!! Vi har varit på paradis badet i Ö-vik, hur kul som helst, men oj så trött man blir av att vara inne i ett badhus. Somnade till och med i bilen, på vägen hem, brukar aldrig somna i bilen. På vägen till Ö-vik så stannade vi av vid en kläd butik i Lögdeå. Jätte fina kläder och Jörgen han shoppade loss där inne, men jag hittade ingenting som vanligt, den här gången fanns det inga storlekar kvar typiskt.

Nu ska vi snart iväg på film kväll hos några kompisar, ska bli kul. Vi väntar bara på att Jörgens föräldrar ska komma och vara med barna ett tag. Dom bor ju bara över gården, är så himla glad över att få ha dom i närheten. Det är ju ganska mysigt för barna att ha farmor och farfar så nära, sen blir det ju väldigt enkelt att ha dom som barnvakter om man bara vill fara iväg en liten stund på kvällen som nu.

Ingen träning blir det i helgen, har jort bort gymet under veckan, så att jag ska ha tid för annat. Promenader med gamlingen blir det, Det märks verkligen att Rut har blivit en gamling nu, hon går ju mycket saktare och vill helst inte gå för långt och absolut inte i rask tackt, utan hon vill mest bara nosa omkring, och sen vända hem. Tror att jag ska ta en liten cykeltur imorgon bitti och leta upp någon ny cykel runda.

1 kommentar:

  1. Ja så nu har man hittat din blogg!! Spännande.
    Hoppas ni får en härlig sommar. Ses i höst!!
    //Linda Å
    http://mittlivmedthyra.blogspot.com

    SvaraRadera