fredag 23 april 2010

vilken dag har ju knappt varit hemma. startade dagen med ett gym pass jätte skönt att röra på sig och super nöjd efter passet.

Sen åkte vi tjejer ifrån jobbet, hem till Nina på besök blev bjudna på jätte god lunch och en super god kladdkaka jätte trevligt att åka dit och tänk att alla vi lyckades följa me. Hemvägen va inte alls så trevlig Joker Lindas hund hade rullat sig i djur kadaver som hänger ute som fågelmat, kommer inte ihåg vad de kallas för men uch så ha stank, riktigt illa.

Nu sitter jag på jobbet ny ätit och mätt och glad, längtar till morgondagens spinning pass blir perfekt att svettas lite före jobbet.

3 kommentarer:

  1. Det var verkligen skoj att ni hälsade på idag!! Men oj så trötta vi var allihop...hihi Båda barnen slocknade direkt ni åkt och sov drygt 1, 5 timme. Och jag vilade en stund:-)

    Hahaha "Åtel" heter det....Kan tänka mig att han INTE luktade nå vidare ;-)

    Hoppas ni har en bra kväll på jobbet!! Här blev det då inge vin utan dricker ett stort glas Cola, men det var gott det me:-)

    KRAM

    SvaraRadera
  2. Ja för tusan va det luktade....!! Men han fick en rejäl dusch när vi kom hem så nu luktar han gott igen!!!

    KRAAAM

    SvaraRadera
  3. Hej Nina!

    De va jätte kul att hälsa på er och se var ni bor. Nämen vetu de va nog den vidrigaste lukten ja varit med om, åkte med ansiktet halft intryckt i fläkten.

    Cola e gott de me, godare än vin tyck ja.

    kram på dig.


    Linda

    ja vad bra att han e ren och fin nu, måste ju ha gått åt en hel flaska eller två för att få han ren.

    pusspuss

    SvaraRadera