måndag 10 januari 2011

PUH vilken dag 5 timmar på lassa, vilket kö system!! Ludde hade en röntgen tid för sitt ben idag som han har haft ont i sen han han åkte premiärtur på skridskor. Typ två vecker före jul va de, och vi va in och röntgade benet då vilket visade att benet va helt okej. Men nu idag visade bilderna på två frakturer!! ett i skenbenet(tror ja de va de som e ytterst i underbenet) och en fraktur i foten som även nu va snedställt. Stackars liten inte konstigt att han har haft ont, och ja jag tror aldrig att jag har känt mig så usel som mamma förut, tänk att då har ja sakt åt han att men sluta gnäll inte är de väll någon fara och typ , men kom nu Ludde nu får du skynda dig. UCHUCHUCH vad jag känner mig usel!!! Nu får vi vänta tills imorgon då ortopederna har pratat färdigt och då får vi väll hör hur dom vill göra.

4 kommentarer:

  1. Stackars lillgubben, krama han från faster och hoppas dom där ortopedtyperna har possitiva saker att säga imorron....kram

    SvaraRadera
  2. mm eller hur, vilket skämt vi ska hålla Ludde så stilla de går!!! tills näst röntgen!!som han får en remiss till om ca en till två .veckor.

    SvaraRadera
  3. Du är en toppen mamma!!! Bara så du vet:)
    De kommer ordna sig,snart är han 100 igen och fullt spring i benen igen:)

    Mängder av kramar till er

    SvaraRadera
  4. Lillskrutten, tuff grabb, de där. Du ska se att det ordnar sig till det bästa.
    Att va mamma är inte lätt, dåligt samvete å känner sig uslig gör vi nog alla nån gång.
    Men du fixar det oxå...så det så !
    Men Ludde stilla i 1-2 veckor..hmm, visste dom vem det var dom pratade om ;-)
    Krama honom från oss
    //Ewa

    SvaraRadera