måndag 12 november 2012

Multimedia message

De härliga med att ha djur hemma, finns alltid någon man kan borra ner näsan i.
(bilden är ifrån i somras)
Tycker de e så mysigt att se barna mysa med alla våra djur specielt när dom myser i soffan me hundarna, stora lugna Riva brevid lilla Ludvig och Roffe han ligger oftast brevid Tilda och myser, en hund brevid varje barn och sen är katterna där ibland oxå, mysigt.
Ibland tänker ja de att uch va hårigt de bli när dom ligg där och jäser i soffan alla djuren, men varje gång så kommer ja på mig själv att de e inte lönt att försöka ändra på de de e aldeles för mysigt att ha dom nära på kvällarna.

Idag jobbar ja klev på igår och går av klo 16 därefter blir de stallet omg och efter det löpträning för min del, är ingen löpare men nu är de bara att köra på två mål i sikte.
Härligt spännande me framtiden, och just nu är de så spännande att ja bli aldeles pirrig hahaha.

Sen en sak till. Så kul de börkar bli fler brudar i Umeå som både ska tävla och även en del som är sugna på att tävla. En tjej ska till och med tävla på Lucia, de blir ju skit kul med en till tjej ifrån Umeå.
Roligt att peppa varandra!! Finns alltid något nytt att lära sig av varandra. Sen blev jag så glad igår när det kom fram en ung tjej på gymmet som va sugen på att tävla, värkligen jätte kul att de blir fler och fler. Och att kunna ge varandra lite pepp på vägen :) specielt till dom som e sugna på att tävla för första gången. De behövs så lite ett par peppande ord kan ge så mycket.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar