söndag 10 februari 2013

Har haft en riktigt bra helg, hoppade över träningen i lördags och åkte hem direkt efter jobbet fixade super god kycklinggryta med jordnötter och annat gott i och sedan fick vi besök av Holmsunds borna, en jätte mysig dag och kväll och väldigt skönt att hoppa över träningen och vara lite social istället.

Idag vart ja tvär less på att va hemma med resten av familjen så då åkte ja hem till Cilla o drack en kopp kaffe o fick både se och smaka på resultatet av hennes nyinköpta köksmaskin, en chips maskin eller vad man nu kan kalla de för tro ja oxå vill ha en.

Nu har ja två böcker ja ska läsa en lånad av Cilla och en som Malin tippas om, som ja köpte på Ica. Perfekt att ha lite läsning nu innan svenska testet . Och väldigt mysigt att läsa.

Nu borde ja ta tag imatlagningen är väldigt tveksam till att någon annan skulle ta tag i just den biten idag, vilket skulle va väldigt skönt idag eftersom jag har en riktig less och trött dag. Hämt mat vore underbart men de få Bli spagetti och köttfärssås idag,har inte ätit spagetti på nästan ett år och idag e jag sugen på de ska bli gott.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar